Merkt u theMonster hoofdtelefoon die zeker aanzienlijke bescherming heeft


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Mrs. Huelman-Bell's Language Arts Message Board ]

Posted by mrswanzi on June 06, 19113 at 02:52:04:

In Reply to: ヴィトン posted by qvxextqn on April 22, 19113 at 00:04:25:

beats by dre Op drebeatskopen.com tref je een uitgebreid assortiment hoofdtelefoons aan van Beats By Dre. Een goed geluid gaat nu eenmaal hand-in-hand met een degelijk kwaliteitsmerk. Over de hele wereld genieten muziekliefhebbers, dj¡¯s en geluidspuristen van de hoge kwaliteit van dit geweldige stijlvolle merk en dat aantal stijgt steeds meer. Muzikaal genot wordt pas echt tot leven gebracht met een mooie, elegante en eigenwijze ontworpen koptelefoon. Beats By Dre heeft het voor elkaar gekregen om de koptelefoon te verheffen tot stijlicoon. Maar dan met behoud van de beste geluidskwaliteit, vergelijkbaar met niets minder dan studiokwaliteit. Je beleeft de muziek zoals de artiest het echt heeft bedoeld!


beats by dre Voor de Spelen van 2008 in Beijing schonk fabrikant Monster Cable de Amerikaanse basketballer LeBron James een aantal exemplaren, waarmee de superster vervolgens samen met zijn collega¡¯s van Team USA geregeld in de media verscheen. Een hype was geboren. De basketballers gebruikten de hoofdtelefoons precies zoals Monster en Dr. Dre dat graag zagen. Want hoewel de Beats by Dr. Dre zijn voorzien van een uitmuntend geluid en diverse technische hoogstandjes, zijn de hoofdtelefoons op de eerste plaats mode-items.


monster beats koptelefoon Met de Beats by Dr. Dre Wireless geniet je van volledige muzikale vrijheid. De draadloze hoofdtelefoon, in het design van de populaire Solo HD, beschikt over Bluetooth waarmee je hem eenvoudig koppelt aan je smartphone (of mp3-speler met Bluetooth). Alle benodigde bedieningsknoppen voor volume, het skippen van nummers of het aannemen of beindigen van een telefoongesprek zijn geplaatst op de rechteroorschelp en dus altijd binnen handbereik.




Follow Ups:



Post a Followup

Name:
E-Mail:
Subject:
Comments:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Mrs. Huelman-Bell's Language Arts Message Board ]